Feronerie Roto

Roto NT – Cea mai vanduta feronerie oscilo-batanta din lume.

Sistemul oscilo-batant de calitate superioara Roto NT, stabileste pretutindeni standarde ca lider de piata si tehnologie si indeplineste cele mai inalte cerinte de siguranta, confort in utilizare, durabilitate si design.
Toate componentele din sistemul modular ROTO NT se imbina perfect si se pot combina in diverse moduri pentru a putea indeplini cu flexibilitate cele mai diverse dorinte ale clientilor.

Microventilatie


microventilatieMicroventilatia din sistemul Roto NT asigura un schimb de aer regulat, printr-o mica deschidere de ventilatie in pozitia de batare.
Daca ar trebui sa fie ceva mai confortabil, atunci microventilatia reglabila este exact ceea ce trebuie: adesea ferestrele din spatiile de depozitare sau din spalatorii se utilizeaza permanent in pozitia de batare, ceea ce nu este intotdeauna optim din punctul de vedere al temperaturii.
Pozitia de batare in 2-/3 trepte a microventilatiei reglabile dimpotriva permite un unghi de batare mai mic, ca alternativa la deschiderea batanta standard.
In acest fel, puteti beneficia de aer proaspat in permanenta fara a deschide si a inchide tot timpul fereastra.

 

Actionare electrica


actionare electricaActionarea electrica ascunsa, integrata in sistemul de feronerie Roto E-Tec Drive, permite deschiderea si inchiderea batanta automata si prin intermediul senzorilor.

Intervalele de ventilare regulate sunt programabile si creeaza un ambient placut printr-un schimb optim de aer.

Ideal pentru montarea la ferestre de baie, pentru evitarea formarii mucegaiului, dar si in living sau dormitor, puteti a economisi costurile de incalzire prin ventilatia controlata.

Oricand este posibila actionarea manuala a ferestrei.

 

Garantie 10 ani

protectie nanoFeroneria noastra intra in componenta ferestrelor din intreaga lume si de aceea trebuie sa reziste diferitelor conditii climatice si influente ale mediului.

Pentru a corespunde criteriilor noastre inalte in ceea ce priveste caliatea, pe langa controlul de calitate din procesul de dezvoltare si productiei, punem mare pret si pe calitatea componentelor, oferind astfel 10 ani garantie de functionare pentru toate elementele feroneriei Roto NT.

Toate componentele Roto NT sunt tratate standard cu tehnologia unica de laminare RotoSil Nano. Materia prima este astfel galvanizata, neutralizata prin intermediul nano-particulelor si apoi lacuita:

  • protectie optima impotriva coroziunii cu tehnologia unica de auto-reparare la zgarieturi mici
  • prin intermediul nano-particulelor, suprafata devine extrem de rezistenta la substante agresive
  • RotoSil Nano creaza o rezistenta deosebita impotriva ruginei si este conforma cu normele DIN EN 13126/8 clasa 4 conform EN 1670:2007
  • Tehnologia de laminare nu utilizeaza crom si nu este daunatoare sanatatii si mediului inconjurator
  • aspect uniform, argintiu mat al componentelor

 

Siguranta


siguranta rotoPentru utilizarea in camerele de copii sau in spatii publice (cu preponderenta gradinite si scoli) va prezentam feroneria pentru ferestre cu tehnologia TiltFirst – mecanismul inteligent de siguranta pentru ferestre (pentru copii) cu maner “Batare inainte de deschidere”. Acesta garanteaza siguranta si permite in acelasi timp o aerisire lipsita de pericole in pozitia de batare.

  • Cerceveaua ferestrei va fi blocata in pozitia de batare, la pozitionarea orizontala a manerului
  • Manerul blocabil cu cilindru, aflat in pozitie orizontala, impiedica mutarea ferestrei din pozitia de batare in pozitia oscilanta, pentru a deschide larg fereastra
  • Manerul poate fi mutat in sus doar prin utilizarea cheii
  • La schimbarea destinatiei ferestrei, sistemul de siguranta poate fi indepartat relativ usor, prin schimbarea feroneriei

 

© 2014 ALCOPLAST EURO-GROUP SRL, CUI RO26566250, J23/575/2010
Termeni și condiții
made by headstart.ro
feedback
Suna Mesaj