Accesorii

INOVATIE - intimitate de lux

Sablare automata_ Cristale lichide

Alco Group aduce nano-tehnologia bazata pe cristale lichide în aplicatii diverse precum design-ul arhitectural modern, crearea de spatii private, a panourilor de sticla decorativ-inteligente, proiectie publicitara, având si efectul reducerii consumului de energie a spatiului respectiv.

Fereastra sau peretele de sticla desparitor capata acum inteligenta!

Suprafata sticlei se interschimba cu ajutorul curentului electric din clar în opac oferind intimitate de lux. Va propunem o tehnologie revolutionara de o originalitate, ingeniozitate si ergonomie deosebita care îi confera atât distinctie casei sau biroului dar si capacitati de economisire a energiei consumate de spatiul respectiv.

Aceasta tehnologie poate fi folosita în medii variate cu un impact deosebit:

 • în apartamente de lux, birouri, hoteluri, muzee, shop-uri sau show-room-uri prin montarea de panouri de sticla care despart încaperi, bai sau vitrine;
 • în domeniul entertainment-ului, creând un efect deosebit în cluburi si cafenele;
 • în domeniul auto si cel al ambarcatiunilor, prin oferirea intimitatii habitaclului;
 • pe fatadele din sticla ale cladirilor, optimizând astfel consumul de energie;
 • în advertising, prin proiecia spoturilor publicitare sau ca efect vizual pentru lansare de produse.

Jaluzele incorporate intre foile de geam

Jaluzelele incorporate

jaluzele-incorporatesunt solutia perfecta pentru orice tip de constructie. Izolate intre foile de geam acestea sunt perfect protejate de praf, umezeala sau de alte actiuni care le pot deteriora.
Jaluzelele incorporate va ofera intimitate, protectie solara si fonica superioare. Pentru a folosi acest tip de jaluzele,vom utiliza pachete de geam termopan sau tripan de 36 ,40 sau 52 mm .
Latimea jaluzeleleor este de 15 sau 25 mm (aluminiu) si 15,16 sau 20 mm (material textil ,tip plisse) pentru cele cu actionare manuala sau 22 mm (aluminiu) pentru cle cu actionare automata.
Timpul de executie este de 10 zile lucratoare pentru jaluzelele actionate manual si 40 de zile pentru jaluzelele actionate automat.
Pentru arhitecti, jaluzelele incorporate sunt o solutie practica si creativa care ofera un plus de eleganta oricarei locuinte. Nu necesita intretinere speciala si sunt cel mai eficient mod prin care puteti controla gradul de lumina, caldura si intimitate dintr-o incapere.

Sprosuri ferestre pentru un design rafinat

Sprosurile aplicate ferestrelor

sproseconfera un plus de eleganta si rafinament. Acestea sunt un element de design specific ferestrelor englezesti. Beneficiul major al sprosurilor este eleganta si caracterul unicat al ferestrelor.
Avand in vedere faptul ca ferestrele sunt un element de design major, atat la exteriorul cat si la interiorul unei locuinte, utilizarea sprosurilor este cea mai indicata metoda prin care va puteti diferentia si prin care puteti da o nota de eleganta locuintei dumneavoastra.

Rulouri exterioare pentru o protectie suplimentara

Rulouri aplicate

rulouri aplicatese pot instala oricand. Ele se prind pe tamplaria existenta, iar intretinerea lor se poate face usor si rapid. Acestea sunt de doua feluri: Rulouri cu caseta semirotunda si cu caseta la 45 (grade).
Rulourile reprezinta unul dintre cele mai eficiente si sanatoase moduri de umbri o incapere. Conform studiilor realizate, s-a demonstrat ca folosirea rulourilor pe timp de iarna poate reduce consumul de energie termica cu cca. 10%, iar pe timp de vara poate face un sistem de aer conditionat sa fie inutil.

Rulouri suprapuse

rulouri suprapusepe tamplarie se monteaza impreuna cu tamplaria. Avantajul acestui sistem il reprezinta posibilitatea mascarii complete a casetei covorului de lamele. Exista doua tipuri de casete: Rulou care are capacul de vizitare in partea din spate ceea ce face ca acest model sa fie tencuibil numai la exterior. Rulouri cu capacul de vizitare in partea de jos, ceea ce face ca acest rulou sa fie tencuibil si la exterior, si la interior. Rulourile reprezinta unul dintre cele mai eficiente si sanatoase moduri de umbri o incapere. Conform studiilor realizate, s-a demonstrat ca folosirea rulourilor pe timp de iarna poate reduce consumul de energie termica cu cca. 10%, iar pe timp de vara rulourile pot face un sistem de aer conditionat sa fie inutil.

Plase impotriva insectelor

Plasele impotriva insectelor

plasa insectesunt un accesoriu obligatoriu pentru ferestre si usi. Indiferent de solutia constructiva pe care o alegeti, pe balamale, roulou, glisante sau plisse, plasele impotriva insectelor va protejeaza de musafirii nedoriti si va permit in acelasi timp sa aerisiti locuinta.
Va asteptam cu oferte speciale pentru toata gama de accesorii pentru ferestre si usi.

Glafuri de interior din PVC

Glafuri interior

glafuri interiorSistemele de glafuri interioare au atat rol estetic, intregind o ferestra, cat si rol functional de protejare a peretelui.
Acestea constitue o rezolvare profesionala atat pentru constructiile noi cat si pentru renovari. Ele pun in valoare finisajele si designul interior, creaza ambianta, confort si armonie.
Datorita suprafetei laminate exterioare in cele mai multe cazuri, sunt rezistente la umezeala, temperaturi mai ridicate, zgarieturi si sunt usor de intretinut datorita stratului finit.

Caracteristici

 • Sunt construite din PVC cu invelis HPVC (placa structurata celulara)
 • Latimi intre 150 mm si 600 mm. Lungimea maxima 6000 mm.
 • Rezistenta la actiunea razelor solare
 • Rezistenta la utilizare intensiva
 • Rezistenta la umiditate
 • Nu flambeaza si nu se distorsioneaza sub actiunea factorilor mecanici sau termici

Avantaje

 • Usor de curatat si intretinut
 • Nu necesita vopsire
 • Usor de instalat

Culori
Glafurile PVC de interior sunt disponibile in nuante de – alb, carrara, stejar auriu, stejar inchis, mooreiche (stejar rustic), mahon, fag si nuc.

Glafuri de exterior din aluminiu, marmura sau PVC

Glafuri exterior

Sistemele de glafuri de exterior protejeaza eficient peretele de fatada al constructiei in zona ferestrei impotriva inghetului, a patrunderii apei si murdariei.
Elementele de inchidere laterala (capace din plastic dur, rezistent la raze UV) impiedica deteriorarea tencuielii zidariei la extremitatile glafurilor de fereastra.
Glafurile exterioare se monteaza sub toc, pe un profil de inaltare – in cazul in care tamplaria se monteaza concomitent cu glafurile, sau direct pe profilul de toc, – daca tamplaria a fost montata anterior.

1. Glafuri de exterior din aluminiu

Pervazul de aluminiu are latimi cuprinse intre 75 mm si 360 mm iar grosimea acestuia este cuprinsa intre 1,3 mm si 2,6 mm in functie de latimea acestuia. Grosimea pervazului exterior creste exponential cu latimea acestuia.

Culori
alb, stejar auriu, mahon, maro – RAL 8014, RAL 8019.

Accesorii:
Capac lateral de inchidere din PVC rezistent la razele ultraviolete.
Element de imbinare.
Element de imbinare colt exterior.
Element de imbinare colt interior.
Banda antizgomot (atenuarea zgomotului cauzat de ploaie).

2. Glafuri din marmura compozita Helopal Clasic

Cu o grosime de fix 2 cm si cu o muchie frumos rotunjita acest model de glaf poate fi folosit la fel de bine atat la interior, cat si la exterior . Are un design simplu ce confera distinctie si eleganta.

Avantaje:
livrare in scurt timp cu folie de protectie
rezistenta mare in timp
design deosebit
doua tipuri de suprafete (lucios si mat)
pachet de accesorii care pot usura montajul
prelucrari speciale
0 (zero) pierderi la montaj

Proprietati:
material (practic) fara porozitate si fara retea de microfisuri, rezistenta la cicluri inghet – dezghet, rezistenta la actiunea radiatiilor UV, rezistenta la patare, material putin casant, material usor prelucrabil (taiere, gaurire).

3. Glafuri de exterior din PVC

Montarea unui glaf exterior adecvat devine componenta obligatorie a sistemului de protectie hidrofuga a cladirii. Improvizatiile sau ignorarea necesitatii acestui element are consecinte negative. Iata de ce este nevoie de un sistem de glaf exterior profesional, capabil sa ne protejeze cu adevarat peretele.

O fereastra montata pe un perete exterior trebuie prevazuta obligatoriu cu glaf . De aici si aprecierea ca o ferestra fara glaf catre exterior este o fereastra neterminata.

Uneori se refuza din motive financiare achizitionarea si montarea glafurilor exterioare Economia este doar aparenta, existand riscul de a investi in fiecare an in reabilitarea peretelui.

Caracteristici:

Latimi cuprinse intre 110 mm si 250 mm.
Produsul are un finisaj lucios, favorizeaza scurgerea apei in exterior
Sunt disponibile si capace laterale de inchidere din PVC rezistente la razele ultraviolete.

© 2014 ALCOPLAST EURO-GROUP SRL, CUI RO26566250, J23/575/2010
Termeni și condiții
made by headstart.ro
feedback
Suna Mesaj